Luft til vand-varmepumpe til dit centralvarmeanlæg ved Nakskov

Dickows VVS og Kloak ved Nakskov tilbyder at installere en luft til vand-varmepumpe på dit centralvarmeanlæg på Lolland og Falster.

Skift dit gamle oliefyr ud med en luft til vand-varmepumpe

​En luft til vand-varmepumpe er billigere i drift end el-varme, og derved kan du nedbringe din el-regning betragteligt.

Desuden kan du overveje denne pumpe, hvis du har et ældre gas- eller oliefyr, som skal udskiftes. Især hvis din have ikke er stor nok til at rumme et jordvarmeanlæg.

I modsætning til en luft til luft-varmepumpe kan en luft til vand-varmepumpe også opvarme brugsvand.

En luft til vand-varmepumpe er især en fordelagtig løsning, hvis du har gulvvarme, som blot behøver en lavere fremløbstemperatur. Men hvis du har radiator, kan den lavere fremløbstemperatur kræve nye radiatorer, hvis de er for små.

Men normalt er det ikke nødvendigt.

Desuden skal du være opmærksom på, at en lav fremløbstemperatur også kan være problematisk i huse med dårlig isolering.

Rådgivning omkring luft til vand-varmepumper

Dickows VVS kan rådgive og vejlede dig om, hvorvidt din ejendom egner sig til en luft til vand-varmepumpe. Eller hvorvidt ejendommen kan tilpasses med mindre indgreb. Måske skal blot en enkelt radiator eller to udskiftes.

En luft til vand-varmepumpe består af to dele, hvor den indvendige del overfører varmen til centralvarmeanlægget.

Den anden del, der består af en stor ventilator, står udenfor.

Vi vil naturligvis vejlede dig om placering af ventilatoren, men i dine indledende overvejelser omkring placeringen, skal du være opmærksom på, at en ventilator naturligvis støjer en smule, især når den afrimer. Den bør derfor ikke stå tæt på vinduer ved soveværelser, på terrassen eller tæt ved skellet.

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt Dickows VVS for at få råd og vejledning omkring installation af en luft til vand-varmepumpe.

Nogle af vores kunder vælger at kombinere flere løsninger. Du kan f.eks. kombinere luft til vand-varmepumpe med et pillefyr.

Ring til os på telefon ​51260435, så vi kan tage en snak om, hvilken løsning, der er bedst til dig. Du kan også skrive til os via kontaktformularen – vi vender så tilbage til dig hurtigst muligt.