Luft til luft-varmepumpe i sommerhuset på Lolland og Falster

Dickows VVS og Kloak tilbyder luft til luft-varmepumper, herunder installation, montering og eventuel service i Nakskov og resten af Lolland samt på Falster.

Desuden tilbyder vi også reparation af din nuværende pumpe.

Det er billigt at få installeret en luft til luft-varmepumpe

​​Fordelen ved en luft til luft-varmepumpe er, at den er lille og billig. Derfor passer denne pumpe helt perfekt til et sommerhus.

Det er ret almindeligt med en luft til luft-varmepumpe i danske sommerhuse, mens det i andre lande også er relativt almindeligt i helårshuse.

En luft til luft-varmepumpe består af en blæser, der blæser varm luft ind, men den kan også køle og derved fungere som en slags aircondition modsat f.eks. et pillefyr.

Derfor er det ekstra praktisk med pumpen i et sommerhus. Visse luft til luft-varmepumper kan desuden indstilles til at fastholde en minimumstemperatur i sommerhuset hen over vinteren, og nogle kan startes op på vej til sommerhuset.

Billigere end el-varme

​De fleste vælger en luft til luft-varmepumpe som erstatning for el-varme, eftersom det kan nedbringe varmeregningen med op til 50%, selvom pumpen også bruger elektricitet.

Dog kan en luft til luft-varmepumpe ikke varme brugsvand op, men det kan el-varme heller ikke.

Der skal ikke udføres lovpligtige serviceeftersyn på pumpen, hvis den har under et kilo kølemiddel, og det har de fleste luft til luft-varmepumper. Dog kan det alligevel være en fordel at få udføre serviceeftersyn på sin pumpe.

Har du nogen spørgsmål?

Få et tilbud på en luft til luft-varmepumpe på telefon ​51260435 eller via kontaktformularen. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt.