Autoriseret VVS-installatør på Lolland & Falster

Dickows VVS og Kloak ved Nakskov på Lolland og Falster er kendetegnet ved kvalitet, service og grundighed. Vi er en professionel VVS-installatør med stor ekspertise inden for en bred vifte af opgaver. Vi klarer både stort og småt, lige fra reparation af toilet og installation af Scotte pillefyr til større renoveringer og opgaver i forbindelse med nybyggeri.

Stor erfaring som VVS-installatør

Steffen Dickow er VVS-installatør og står bag Dickows VVS og Kloak, som blev etableret i 2008. Tidligere har Steffen Dickow opnået erfaring som VVS-installatør fra flere forskellige små og store virksomheder.

Alle vores medarbejdere er alle faglærte og har stor ekspertise inden for VVS-branchen. Og vi holder os løbende opdaterede inden for vores fag, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden. Derved kan vi tilbyde vores kunder de nyeste teknikker.

VVS-installatør med fokus på kvalitet og aftaler

Vi vægter kvalitet – uanset opgavens type og størrelse. Vi påtager os opgaver inden for varmepumper, scotte pillefyr, fjernvarme, jordvarme, samt vand, varme og sanitet. Desuden har vi fokus på den personlige kontakt til vores kunder, og vi gør hellere lidt for meget end lidt for lidt ud af vores arbejde som VVS-installatør. Vi holder med andre ord altid vores ord, og vi kommer naturligvis til aftalt tid. Vi er sikre på, at det er en af årsagerne til, at vi ofte bliver anbefalet som VVS-installatør af vores kunder.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde som VVS-installatør, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os via kontaktformularen eller ringe på telefon 51 26 04 35.

 

Det siger vores kunder

Frank Skov
Tilføjet d. 23-07-2014 22:26:50

En af Steffen’s svende satte mit nyere indkøbte brugte pillefyr op i 2013.
Da Juhl havde brændt mig af flere gange
Et firma man kan stole på 210%
Holder alle aftaler.
Holder prisen som aftalt.
Kommer når man ringer.
Kommer til tiden

​​Grethe Brodt
Tilføjet d. 21-05-2013 10:11:34

Hej Steffen
Vil klart anbefalde dig til andre.
Tak for rigtig fint og godt arbejde på vores badeværelse. Du er altid flink og hjælpsom, når vi har dumme spørgsmål 🙂
Hilsen Grethe

inner-img