Se medlemskaber

DICKOWS VVS

Din kvalitetsbevidste vvsér

VAND, VARME & SANITET – VVS PÅ LOLLAND

Alle typer VVS-arbejde udføres med stor ekspertise på Lolland og Falster. Vi har udført opgaver inden for VVS i Nakskov, Kragemose og Søllested.

Skal blandingsbatteriet skiftes, toilettet repareres, eller trænger vandhanen til en kærlig hånd? Dickow’s 

VVS har stor erfaring med alle typer opgaver inden for vand, varme og sanitet.

PERSONLIG KONTAKT MELLEM VVS-MAND OG KUNDE

Vi tilbyder vores ekspertise for private, erhverv og boligselskaber. Vi udfører gerne faste serviceaftaler inden for vvs-arbejde, hvor vi sørger for vedligeholdelse og rykker ud, når der er behov for akut reparation.

Alle opgaver udføres med udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi lægger vægt på personlig kontakt og grundig dialog gennem hele processen, så forventningerne afstemmes, og så vi opnår en fælles forståelse for VVS-opgaven eller -aftalen.

ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vores kunders tilfredshed er altafgørende, og derfor er det altid vores mål at leve op til den høje standard, som vi inden for alt vores VVS-arbejde, har været kendt for siden firmaets start.

Vi bestræber os naturligvis på at overholde alle aftalte betingelser, leveringstider og priser. Og vi er altid klar til at tage en snak om din opgave.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, du er derfor meget velkommen til at beskrive din vvs-opgave via kontaktformularen, eller du kan ringe til os på 51 26 04 35.

Kontakt mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OM MIG

DRIVKRAFT & PASSION

Min drivkraft er, at dele ud af min erfaring og viden på en humoristisk og lærerende måde.​