Se medlemskaber

DICKOWS VVS

Din kvalitetsbevidste vvsér

Professionel montering af varmepumpe

Er det blevet tid til montering af en ny varmepumpe?

Skal du bruge hjælp med montering af varmepumpe, så du er kommet til det helt rigtige sted. Dickows VVS og Kloak har stor viden og erfaring med alle slags varmepumper, og vi monterer samt installerer varmepumper luft-til-vand, varmepumper luft-til-luft og jordvarme.

Lad os stå for montering af din varmepumpe

Vi har længe stået for montering af varmepumpe for kunder på Lolland-Falster, Falster og i Nakskov. Det har givet os stor ekspertise til at håndtere simple såvel som komplicerede projekter i forbindelse med montering, installation og vedligeholdelse af varmepumper.

Når vi udfører opgaver for private eller erhverv, tager vi altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Det er særdeles vigtigt for os at levere en løsning på varmepumper, som du bliver tilfreds med i mange år.

For at sikre en så høj kvalitet som muligt, anvender vi ved montering af varmepumpe samt vedligeholdelse udelukkende de bedste produkter fra de førende leverandører på markedet.

Kvaliteten af det produkt vi leverer, er som sagt meget vigtig for os. Derfor har vi sikret dig en gratis forsikring via vores medlemskab af TEKNIQ. Den træder i kraft, hvis noget mod forventning skulle gå galt under arbejdet. Det er din garanti for et godt håndværk og solidt resultat.

Varmepumpeservice forebygger skader

En ting er, at eftersyn af varmepumper er lovpligtigt. En anden ting er, at varmepumpeservice, ligesom al anden vedligeholdelse, forlænger varmepumpens levetid, forebygger større skader på pumpen og holder el-forbruget nede.

Omfanget af denne service afhænger af forskellige ting, herunder type og model. Normalt vil vi efterse for opsætning og tæthed, ligesom vi vil optimere cirkulationspumpen og foretage diverse målinger. Sidst, men ikke mindst, vil vi også rengøre pumpens filtre.

Har du ikke fået udført varmepumpeservice inden for de seneste 12 måneder, vil du muligt opleve tegn på, at den trænger til et service. Det kan eksempelvis være, at den ikke længere varmer så godt, eller at den begynder at støje.

Vi klarer nemt din varmepumpeservice

​Du kan trygt benytte Dickows VVS, når du skal have foretaget service på din varmepumpe. Alle vores ansatte er naturligvis faglærte og har stor ekspertise inden for VVS-branchen, ligesom vi løbende holder os opdateret inden for varmepumpeservice.

Hør mere om montering af varmepumpe

Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 51 26 04 35 så vi kan tage en snak om, hvilken service du ønsker. Derudover giver vi gerne et uforpligtende tilbud samt pris på varmepumpeservice eller montering af varmepumpe. Vi giver naturligvis kyndig vejledning, ligesom vi også gerne rådgiver omkring det efterfølgende brug, vedligeholdelse og løbende eftersyn. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OM MIG

DRIVKRAFT & PASSION

Min drivkraft er, at dele ud af min erfaring og viden på en humoristisk og lærerende måde.​