Fjernvarme på Sjælland & Lolland-Falster

​Dickows VVS og Kloak i Nakskov udfører nyinstallation og reparation af fjernvarme på Sjælland og herunder Lolland-Falster.

Hvorfor fjernvarme?

Der kan være flere fordele ved at skifte fra for eksempel oliekedel til fjernvarme.

For det første er det meget mere miljøvenligt at anvende fjernvarme i hjemmet, da det er mere energieffektivt. Samtidig er der gode økonomiske besparelser at hente med fjernvarme på Sjælland.

Nyinstallation eller reparation?

Dickows VVS og Kloak udfører alt arbejde inden for fjernvarme.

Vi står altid til rådighed med vores faglige ekspertise inden for både nyinstallation, service eller reparation. Vi kommer også gerne ud for at se på mulighederne i din husstand.

På den måde kan vi også rådgive dig omkring den bedste løsning for dig og din ejendom.

Når du skal modtage rådgivning om nyinstallation eller reparation, så er det vigtigt, at VVS-installatøren formår at tage udgangspunkt i dine ønsker og behov omkring fjernvarme.

Når du f.eks. vælger at investere i fjernvarme, så er det en langsigtet løsning. Det er derfor vigtigt, du træffer en beslutning, der også er holdbar på langt sigt.

Med vores erfaring kan du altid stole på vores vurderinger, så tøv ikke med at søge rådgivning eller hente et godt tilbud.

​Grundighed, kvalitet & god service​

Dickows VVS vægter altid grundighed, kvalitet og god service, uanset om det er en stor eller lille opgave.

Inden vi afslutter et projekt, sørger vi for at tilse det hele en ekstra gang, så vi er helt sikre på, at alt omkring din fjernvarme på Lolland og Falster er som det skal være, og som det er aftalt.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for fjernvarme?

Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 51 26 04 35.

Du kan også sende en beskrivelse af dine ønsker og behov via kontaktformularen her på hjemmesiden​, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.