Se medlemskaber

DICKOWS VVS

Din kvalitetsbevidste vvsér

VARMEPUMPE PÅ LOLLAND, FALSTER OG SYDSJÆLLAND

Dickows VVS og Kloak har stor viden og erfaring med alle slags varmepumper. Vi monterer og installerer varmepumper til luft-til-vand, varmepumper luft-til-luft og jordvarme på Lolland-Falster og på Sjælland.

Det er lovpligtigt at få udført årlige eftersyn, vedligeholdelse og eventuel reparationer af varmepumper.

VI KLARER ALLE VARMEPUMPE-OPGAVER

Dickows VVS og Kloak har stor erfaring med luft-til-vand, luft-til-luft og jordvarme, så der er ingen opgave vi ikke kan tage imod. ​

Vi har gennem tiden installeret og monteret mange slags varmepumper på Lolland-Falster og Sjælland, og det har givet os en ekspertise til at håndtere simple såvel som komplicerede projekter i forbindelse med montering, installation og vedligeholdelse af alle slags varmepumper.

Når vi udfører en opgave for private eller virksomheder, tager vi altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov.

Det er meget vigtigt for os at levere en løsning på varmepumper, som du bliver fuldt ud tilfreds med mange år fremover.

For at sikre så høj kvalitet som muligt, anvender vi udelukkende de bedste produkter fra de førende leverandører i branchen.

Som nævnt er kvaliteten vigtig for os, og derfor har vi også sikret dig en gratis forsikring via vores medlemskab af TEKNIQ, der træder i kraft, hvis noget mod forventning skulle gå galt under arbejdet. Dét er din garanti for et godt håndværk og et solidt resultat.

VARMEPUMPESERVICE PÅ SJÆLLAND

Én ting er, at eftersyn af varmepumper er lovpligtig. En anden ting er, at varmepumpeservice, ligesom al anden vedligeholdelse, forlænger varmepumpens levetid, forebygger større skader på pumpen og holder el-forbruget nede.

​​

Det er lovpligtigt med årlig varmepumpeservice, hvis du har en jordvarmepumpe eller en luft-til-vand-varmepumpe.

Det er derimod kun lovpligtigt med årlig varmepumpeservice, hvis du har en luft-til-luft-varmepumpe med over et kilo kølemiddel.

Omfanget af denne service afhænger naturligvis af forskellige ting, herunder type og model. Men vi vil normalt efterse for opsætning og tæthed. Desuden vil vi optimere cirkulationspumpen og foretage diverse målinger. Sidst, men ikke mindst, vil vi rengøre filtre.

Hvis du ikke har fået udført varmepumpeservice inden for de seneste 12 måneder, vil du måske begynde at opleve tegn på, at den trænger til service. Det kan for eksempel være, at den ikke længere varmer så godt, eller at den begynder at støje.

Vi klarer nemt din varmepumpeservice

​Du kan trygt benytte Dickows VVS, når du skal have foretaget service på din varmepumpe. Vores erfaring er stor inden for vedligholdelse og ikke mindst service på varmepumper.

Vi er naturligvis alle sammen faglærte og har stor ekspertise inden for VVS-branchen, ligesom vi løbende holder os opdateret inden for varmepumpeservice.

Desuden lægger vi stor vægt på kvalitet og god service over for vores gamle og nye kunder.

KØB AF VARMEPUMPE KRÆVER KYNDIG VEJLEDNING

Ved montering og installation af en varmepumpe giver vi naturligvis kyndig vejledning, ligesom vi også gerne rådgiver og vejleder omkring den efterfølgende brug og vedligeholdelse samt løbende eftersyn. Du kan også kontakte os efter varmepumpen er installeret, hvis du har spørgsmål.

Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 51 26 04 35 så vi kan tage en snak om, hvilken service du har brug for.

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på varmepumpeservice på Lolland-Falster og Sjælland. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OM MIG

DRIVKRAFT & PASSION

Min drivkraft er, at dele ud af min erfaring og viden på en humoristisk og lærerende måde.​