Se medlemskaber

DICKOWS VVS

Din kvalitetsbevidste vvsér

SCOTTE PILLEFYR PÅ LOLLAND & FALSTER

Dickows VVS og Kloak sælger og monterer pillefyr, herunder mærkerne Scotte og Passat. Desuden udfører vi service, eftersyn og reparation af alle mærker.

Vi har bred erfaring og stor ekspertise inden for montering, installation og service af Scotte pillefyr. Og vi benytter kun materialer fra de førende leverandører i branchen.

SCOTTE PILLEFYR ER EN GOD LØSNING TIL EN FORNUFTIG PRIS

Vi fremhæver ofte mærket Scotte, fordi der er tale om et fornuftigt pillefyr i god kvalitet. Men også fordi det er godt i forhold til prisen. Vi har desuden reservedele til Scotte pillefyr på lager.

Der er flere fordele forbundet, ved at vælge et Scotte pillefyr til din bolig på Lolland og Falster.

Det er det mest solgte i Danmark, og dermed gennemtestet i tusinder af hjem. Samtidig er løsningen miljøneutral, og du vil have gode muligheder for at spare mange penge på varmeregningen.

Det er ikke unormalt, at vores kunder allerede har tjent deres pillefyr hjem efter bare et eller to år, især hvis de har valgt et fra Scotte. Derved kan du sikre dig en god og stabil løsning, som kan skræddersys efter dine behov, ønsker og budget.

STOR ERFARING MED ALLE TYPER AF PILLEFYR

Gennem tiden har vi installeret, serviceret og rådgivet omkring mange forskellige mærker. Nogle af vores kunder har haft behov for meget omfattende løsninger. Mens andre sagtens kan stille sig tilfredse med en mere simpel løsning.

Vi har hjulpet i begge situationer, og vi er derfor sikre på, at vi kan tilbyde den helt rette rådgivning om pillefyr i forbindelse med alle typer af ejendomme.

Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet. Derfor har vi også sikret vores kunder en garantiordning via vores medlemskab af TEKNIQ. Hvis der mod forventning skulle opstå skader ved vores arbejde.

Uanset om det er et Scotte pillefyr, eller et pillefyr af andet mærke du ønsker, så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 51 26 04 35. Så vi kan tage en snak om, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige pillefyr.

Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen. Vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OM MIG

DRIVKRAFT & PASSION

Min drivkraft er, at dele ud af min erfaring og viden på en humoristisk og lærerende måde.​