Vi varetager opgaver inden for installation og service af din varmepumpe på lolland, falster og sjælland

Varmepumpe på Lolland, Falster og Sydsjælland

Lad os installere samt foretage service af din varmepumpe

​Dickows VVS og Kloak har stor viden og erfaring med alle slags varmepumper. Vi monterer og installerer varmepumper til luft-til-vand, luft-til-luft og jordvarme på Lolland-Falster og på Sjælland.

Det er lovpligtigt at få udført årlige eftersyn, vedligeholdelse og eventuel reparationer af varmepumper.

Vi kan udføre enhver opgave i forbindelse med varmepumper på Lolland-Falster og Sjælland!

Vi har stor erfaring med luft-til-vand, luft-til-luft og jordvarme, så der er ingen opgave vi ikke kan tage imod. ​Vi har gennem tiden installeret og monteret mange slags varmepumper på Lolland-Falster og Sjælland, og det har givet os en ekspertise til at håndtere simple såvel som komplicerede projekter i forbindelse med montering, installation og vedligeholdelse af alle slags varmepumper.

Når vi udfører en opgave for private eller virksomheder, tager vi altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Det er meget vigtigt for os at levere en løsning på varmepumper, som du bliver fuldt ud tilfreds med mange år fremover. For at sikre så høj kvalitet som muligt, anvender vi udelukkende de bedste produkter fra de førende leverandører i branchen.

Som nævnt er kvaliteten vigtig for os, og derfor har vi også sikret dig en gratis forsikring via vores medlemskab af TEKNIQ, der træder i kraft, hvis noget mod forventning skulle gå galt under arbejdet – det er din garanti for et godt håndværk og et solidt resultat.

 

Varmepumpeservice på Lolland-Falster og Sjælland

Én ting er at eftersyn af varmepumper er lovpligtig, en anden at varmepumpeservice, ligesom al anden vedligeholdelse, forlænger varmepumpens levetid, forebygger større skader på pumpen og holder el-forbruget nede.

Varmepumpeservice er lovpligtigt at få udført

​Det er lovpligtigt med årlig varmepumpeservice, hvis du har en jordvarmepumpe eller en luft-til-vand-varmepumpe. Det er derimod kun lovpligtigt med årlig varmepumpeservice, hvis du har en luft-til-luft-varmepumpe med over et kilo kølemiddel. Omfanget af denne service afhænger naturligvis af forskellige ting, herunder type og model, men vi vil normalt efterse for opsætning og tæthed. Desuden vil vi optimere cirkulationspumpen og foretage diverse målinger. Sidst, men ikke mindst, vil vi rengøre filtre.

Hvis du ikke har fået udført varmepumpeservice inden for de seneste 12 måneder, vil du måske begynde at opleve tegn på, at den trænger til service. Det kan for eksempel være, at den ikke længere varmer så godt, eller at den begynder at støje.

Stor erfaring med varmepumpeservice på Lolland, Falster og Sjælland

​Du kan trygt benytte Dickows VVS, da vi har stor erfaring med vedligeholdelse og service på varmepumper. Vi er naturligvis alle sammen faglærte og har stor ekspertise inden for VVS-branchen, ligesom vi løbende holder os opdateret inden for varmepumpeservice. Desuden lægger vi stor vægt på kvalitet og god service over for vores gamle og nye kunder.

Køb af varmepumpe kræver kyndig vejledning!

Ved montering og installation af en varmepumpe giver vi naturligvis kyndig vejledning, ligesom vi også gerne rådgiver og vejleder omkring den efterfølgende brug og vedligeholdelse samt løbende eftersyn. Du kan også kontakte os, efter varmepumpen er installeret, hvis du har spørgsmål.

Kontakt og tilbud!
Du er velkommen til at ringe til os på 51 26 04 35 så vi kan tage en snak om hvilken service du har brug for. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på varmepumpeservice på Lolland-Falster og Sjælland. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.