Se medlemskaber

DICKOWS VVS

Din kvalitetsbevidste vvsér

RENOVERING AF BADEVÆRELSE UDFØRES MED MODERNE TEKNIKKER

Drømmer du om et nyt badeværelse, og trænger det gamle til at blive renoveret og moderniseret? Så kan vi hos Dickows VVS og Kloak hjælpe dig. Vores virksomhed er beliggende i nærheden af Nakskov, og herfra kører vi blandt andet ud til kunder, der har brug for vores hjælp til professionel renovering af badeværelse på Lolland Falster og Sjælland.

DERFOR SKAL DU LADE OS STÅ FOR DIN BADEVÆRELSESRENOVERING

Vi vægter altid kvalitet højt, og det gælder, uanset om du har behov for en stor eller lille renovering af badeværelse. Det er samtidig vigtigt for os altid at komme til den aftalte tid og overholde de indgåede aftaler.

Alle vores medarbejdere er faglærte, og de har stor erfaring og ekspertise inden for deres fag. Samtidig sørger vi for løbende at holde os opdateret omkring ny viden og nye teknikker inden for branchen, således at vi kan tilbyde dig de nyeste og mest moderne teknikker i forbindelse med din badeværelsesrenovering.

HVAD KOSTER RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Hvor meget en renovering af badeværelset koster afhænger af flere forskellige faktorer. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af:

  • Hvor omfattende en renovering du ønsker
  • Om vi skal flytte vandinstallationer
  • Hvilke materialer du vælger
  • Hvor lang tid vi skal bruge på opgaven.

Hos os kan du for eksempel få en billig pris på din badeværelsesrenovering, hvis du ønsker en mindre renovering og samtidig vælger nogle billige materialer, eller du kan få en dyrere og mere eksklusiv renovering, hvis du omvendt vælger dyrere materialer.

Vi hjælper dig gerne med at vælge lige netop de løsninger, der passer til det ønskede udtryk, den ønskede funktion og det ønskede budget, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig med en fast pris, uanset om du drømmer om et nyt bad, nyt toilet eller noget helt tredje.

Kontakt mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OM MIG

DRIVKRAFT & PASSION

Min drivkraft er, at dele ud af min erfaring og viden på en humoristisk og lærerende måde.​