Se medlemskaber

DICKOWS VVS

Din kvalitetsbevidste vvsér

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE TIL SOMMERHUSET

Hos Dickows VVS og Kloak tilbyder vi salg af en luft til luft varmepumpe, herunder installation, montering af varmepumpe og eventuel service i Nakskov og på resten af Lolland Falster. Desuden tilbyder vi også reparation af din nuværende pumpe.

DET ER BILLIGT AT FÅ INSTALLERET EN LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE AF OS

​​Fordelen ved en luft til luft varmepumpe er, at den er lille og billig. Derfor passer denne pumpe helt perfekt til et sommerhus.

Det er ret almindeligt med en luft til luft varmepumpe i danske sommerhuse, mens det i andre lande også er relativt almindeligt i helårshuse.

En luft til luft varmepumpe består af en blæser, der blæser varm luft ind, men den kan også køle og derved fungere som en slags aircondition modsat for eksempel et pillefyr eller en luft til vand varmepumpe.

Derfor er det ekstra praktisk med pumpen i et sommerhus. Visse luft til luft varmepumper kan desuden indstilles til at fastholde en minimumstemperatur i sommerhuset hen over vinteren, og nogle kan startes op på vej til sommerhuset.

BILLIGERE END ELVARME

​De fleste vælger en luft til luft varmepumpe som erstatning for elvarme, eftersom det kan nedbringe varmeregningen med op til 50 %, selvom pumpen også bruger elektricitet. Dog kan en luft til luft varmepumpe ikke varme brugsvand op, men det kan elvarme heller ikke.

Der skal ikke udføres lovpligtige serviceeftersyn på pumpen, hvis den har under et kilo kølemiddel, og det har de fleste luft til luft varmepumper. Dog kan det alligevel være en fordel at få udføre serviceeftersyn på sin pumpe.

HVAD KOSTER EN LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE?

Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange kvadratmeter pumpen skal varme op
  • Hvor effektiv pumpen skal være
  • Hvilken producent du vælger
  • Om du selv har købt varmepumpen og blot skal have den installeret, eller om vi skal købe den ind for dig.

En luft til luft varmepumpe er forholdsvis billig i pris at anskaffe sig, og samtidig vil den også være billig i drift.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et tilbud på installation af varmepumpe eller service på varmepumpe, så kontakt os på telefon ​51 26 04 35 eller via kontaktformularen. Vi vender altid tilbage hurtigst muligt.

Kontakt mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OM MIG

DRIVKRAFT & PASSION

Min drivkraft er, at dele ud af min erfaring og viden på en humoristisk og lærerende måde.​