Se medlemskaber

DICKOWS VVS

Din kvalitetsbevidste vvsér

FJERNVARMEANLÆG INSTALLERES OG REPARERES

Hos Dickows VVS og Kloak ved Nakskov udfører vi nyinstallation og reparation af fjernvarme på Sjælland og Lolland Falster.

HVAD ER FORDELENE VED AT FÅ INSTALLERET ET FJERNVARMEANLÆG?

Der kan være flere fordele ved at skifte fra for eksempel oliekedel til fjernvarme.

For det første er det meget mere miljøvenligt at anvende fjernvarme i hjemmet, da det er mere energieffektivt. Samtidig er der gode økonomiske besparelser at hente med fjernvarme på Sjælland.

NY FJERNVARMEINSTALLATION ELLER REPARATION?

Hos Dickows VVS og Kloak udfører vi alt arbejde inden for fjernvarme.

Vi står altid til rådighed med vores faglige ekspertise inden for både ny installation af fjernvarme, fjernvarmeservice eller reparation af dit fjernvarmeanlæg. Vi kommer også gerne ud for at se på mulighederne i din husstand. På den måde kan vi også rådgive dig omkring den bedste løsning for dig og din ejendom.

Når du skal modtage rådgivning om nyinstallation eller reparation, så er det vigtigt, at VVS-installatøren formår at tage udgangspunkt i dine ønsker og behov omkring fjernvarme.

Når du for eksempel vælger at investere i fjernvarme, så er det en langsigtet løsning. Det er derfor vigtigt, du træffer en beslutning, der også er holdbar på langt sigt.

Med vores erfaring kan du altid stole på vores vurderinger, så tøv ikke med at søge rådgivning eller hente et godt tilbud.

VI LÆGGER VÆGT PÅ GRUNDIGHED, KVALITET OG GOD SERVICE

Vi vægter altid grundighed, kvalitet og god service, uanset om det er en stor eller lille opgave.

Inden vi afslutter et projekt, sørger vi for at tilse det hele en ekstra gang, så vi er helt sikre på, at alt omkring din fjernvarme på Lolland og Falster er, som det skal være, og som det er aftalt.

HVAD KOSTER FJERNVARME?

Du kan som udgangspunkt få en billig pris på fjernvarme, men hvor fordelagtige priser du kan få afhænger af, hvor du bor henne.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for fjernvarmeanlæg? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 51 26 04 35.

Du kan også sende en beskrivelse af dine ønsker og behov via kontaktformularen her på hjemmesiden​, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt mig

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​OM MIG

DRIVKRAFT & PASSION

Min drivkraft er, at dele ud af min erfaring og viden på en humoristisk og lærerende måde.​